لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت مدارس
نوع فایل : .ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 82 صفحه
قسمتی از متن .ppt :
Dr.Choopani
*
كُلوُا و اشرَبوُا و لا تُسرِفُوا
تدابير خوردن و آشاميدن
1- تأثیر به ماده (انواع غذا)
2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)
1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها
1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس
2- لطیف و کثیف
3- کثیر الغذا و قلیل الغذا
غذاهایی که فقط خون تولید می کنند و اخلاط دیگر را خیلی کم فقط به اندازه نیاز بدن تولید می کنند صالح الکیموس هستند
غذاهایی که علاوه بر خون،اخلاط دیگررا بیش از نیاز بدن تولید کنند فاسد الکیموس نامیده می شوند
....
پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن_1584137679_38944_8859_1493.zip3.29 MB |