فرمت فایل: ورد وقابل ویرایش
تعداد صفحات:10
این مجموعه شامل:
پوستر های طرح جابربن حیان در مورد خواص دانه ها و حبوبات
تابلوی نمایش طرح جابربن حیان در مورد خواص دانه ها و حبوبات
عکس جابربن حیان در مورد خواص دانه ها و حبوبات
مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن حیان خواص دانه ها و حبوبات
این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.
قسمتی از توضیحات متن::
چکیده
طرح پیش رو، معرفی و توصیفی از خواص انواع دانه و حبوبات میباشد؛ که ضمن تعریف ارزش غذایی و انواع ویتامین آنها، به طبع آنها، تداخل آنها با مواد و داروهای دیگر، توصیههای پزشکی و در نهایت به بررسی و تجویز برخی از آنها از دیدگاه معصومین علیهمالسلام پرداخته است.
خوشبختانه طبیعت منابع خوبی از این مواد غذایی مورد نیاز را در میوههای تازه و سبزیجات و جوانه دانهها، برگ گیاهان، علوفهجات، دانههای غلات، دانههای حبوبات، غذاهای دریایی، خشکبارها و محصولات لبنیاتی قرار داده است؛ که با استفاده از این مواد غذایی میتوانیم خون خود را پالایش کنیم.
کلید واژه: نعمت، دانه، حبوبات، ویتامین، تخم، سرد، گرم.
مقدمه
اگر ما خود را در معرض کمبود یکی از عناصر مانند آهن یا کلسیم یا ویتامینها و اسید آمینههای ضروری قرار دهیم تعادل شیمیایی و الکترو مغناطیسی در خون و استخوانها و سلسله اعصابمان پدید میآید و هر چند کمبود شدیدتر باشد علائم وخیمتری ظاهر میگردد. متشابهاً اگر مقدار فوقالعاده زیادی از نوعی مواد غذایی مانند مقدار زیادی چربی یا پروتئین و یا کالریها را مصرف نماییم اثرات مازاد آن میتواند به وسیله انسداد جریان خون، از رسیدن مواد غذایی و اکسیژن به سلولها جلوگیری کند و حیات شخص را به خطر اندازد. بهترین و سریعترین طریقه رسیدن به سلامتی و توازن نیروهای جسمی و رفع بیماریها و خستگیهای جسمی این است که سلولهای بدن و گلبولهای خون از طیف وسیعی از مواد غذایی حیاتی تغذیه نمایند.
باقلا (باقالی)
سرد و خشک، مقوی و کثیرالغذاء و مدر و مسکن و بر طرف کننده اسهال و قی. باقلا دارای فسفر، کلسیم، آهن و ویتامینهای «آ»، «ب»، «ث» است. یکی از اطبای مصری معتقد است باقلا به طور کلی برای سلامتی ضرر دارد لذا خوردن آن را ممنوع کرده است. به هر حال باید در نظر داشت که باقلا برای درمان کلیه بیماریهای کلیه مفید است.
طرح جابر با موضوع خواص دانه ها و حبوبات_1580979417_36670_8859_1265.zip6.96 MB |