لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت مدارس
نوع فایل : .ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 25 صفحه
قسمتی از متن .ppt :
تغذیه گیاهان زراعی
اهداف مورد انتظار پس از ارائه مبحث :
1- کشاورزان به اهمیت مصرف درست عناصر غذایی درگیاهان پی ببرند و قادر باشند اثرات بیش بود یا کمبود عناصر را شناسایی کنند.
2- قادر به شناخت عناصر ضروری اصلی و فرعی باشند.
3- اهمیت آزمایش خاک و آب را بدانند.
4- میزان کفایت عناصر در خاک را بدانند.
5- عوامل موثر برای در دسترس بودن عناصر غذایی برای گیاه را بشناسند.
6- انواع کودهارا از نظر منشا بشناسند.
7- با نحوه مصرف کودها آشنا شوند.
قدمت خاک کشاورزی ، در تهی شدن عناصر غذایی مهم است.
بطور متوسط در ایران در هر هکتار 212 کیلو گرم کود استفاده می شود که بیشترین مقدار آن مربوط به کود های نیتروژن دار است.
خیلی از عناصر نقش افزایش محصول را برعهده دارند.
پس مصرف کودها باید بر اساس فرمول و معادله باشد.
مثلا برای افزایش یک مقدار مشخص از یک محصول ، چه مقدار از عناصر مختلف مورد نیاز است .
بطور کلی افزایش کودهای شیمیایی 40 تا 60 درصد میزان محصول را افزایش می دهند. ولی در بیشتر مواقع عدد 30 تا 50 درصد را برای تمامی محصولات در نظر می گیرند .
گیاهان عناصر مورد نیاز خود را از طریق آب ، هوا و خاک جذب می نمایند .
عناصر اکسیژن ، کربن و نیتروژن در هوا موجود می باشد و بقیه عناصر هم در خاک وجود دارند.
عناصر مورد نیاز گیاهان به عناصر معدنی اصلی و عناصر معدنی فرعی تقسیم بندی می شوند.
1 – عناصر معدنی اصلی یا پر مصرف ، عناصریند که به مقدار زیاد مورد نیاز گیاهند و شامل نیتروژن ، فسفر ، پتاس ، منیزیم ، کلسیم و گوگرد می باشد.
2 – عناصر فرعی یا کم مصرف عناصری هستند که مقدار کم مورد نیاز گیاهند و این عناصر شامل آهن ، مس ، روی ، منگنز ، بر،کلر و مولیبدن می باشد.
برخی از عناصر که برای رشد گیاهان ضروری نمی باشند و در دو گروه مذکور قرار نمی گیرند ولی اگر در محیط وجود داشته باشند برای رشد گیاهان مفید می باشند به عناصر سودمند معروفند که از این عناصر می توان به سدیم ، سیلس و کوبالت اشاره کرد .
میزان عناصر مذکور در گیاهان متفاوت می باشند و یا حتی ممکن است برخی از عناصر در ساختمان گیاه وجود نداشته باشند.
....
پاورپوینت تغذیه گیاهان زراعی_1584204359_39009_8859_1738.zip0.58 MB |