لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت مدارس
نوع فایل : .ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 28 صفحه
قسمتی از متن .ppt :
روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
):Thawing تعریف انجماد زدائی(
افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد
خصوصیات یک انجمادزائی مناسب
1-سریع باشد:
-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود
!
2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد.؟DRIP-5%>!
3-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژییک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت 30- درجه سانتیگراد برای رسیدن به 1- درجه سانتیگراد به 71380کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!!
4- توجه به روش انجماد 5- کیفیت اولیه محصول برای انجماد6- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی7- ساده وقابل اجرا باشد.8- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد. 9- هزینه کمتری داشته باشد.
چرا انجماد زدائی از انجماد زمان بیشتری میبرد؟
روشهای انجمادزدائی
conduction اساس آنها بر هدایت 1- روشهائی که
حرارت از سطح محصول به مرکز آن میباشد.
2- روشهائی که برای انتقال حرارت به درون محصول
از هدایت استفاده نمیشود که عمدتا“ برپایه الکتریک
....
پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی_1582283124_37563_8859_1531.zip3.50 MB |