خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاورپوینت درس 23 قاره استرلیا و اقیانوسیه مطالعات اجتماعی هشتم
پاورپوینت درس 23 قاره استرلیا و اقیانوسیه مطالعات اجتماعی هشتم
قیمت : 13,000 تومان
پاورپوینت درس15 مبحث گردشگری چیست مطالعات اجتماعی هفتم
پاورپوینت درس15 مبحث گردشگری چیست مطالعات اجتماعی هفتم
قیمت : 13,000 تومان
پاورپوینت درس16 مبحث جاذبه های گردشگری ایران مطالعات اجتماعی هفتم
پاورپوینت درس16 مبحث جاذبه های گردشگری ایران مطالعات اجتماعی هفتم
قیمت : 13,000 تومان
پاورپوینت درس 4 مطالعات اجتماعی نهم آب فراوان، هوای پاک
پاورپوینت درس 4 مطالعات اجتماعی نهم آب فراوان، هوای پاک
قیمت : 13,000 تومان

پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن

پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت مدارس
نوع فایل : .ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 82 صفحه
قسمتی از متن .ppt :


Dr.Choopani
*
كُلوُا و اشرَبوُا و لا تُسرِفُوا
تدابير خوردن و آشاميدن

1- تأثیر به ماده (انواع غذا)
2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)
1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها


1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس

2- لطیف و کثیف

3- کثیر الغذا و قلیل الغذا

غذاهایی که فقط خون تولید می کنند و اخلاط دیگر را خیلی کم فقط به اندازه نیاز بدن تولید می کنند صالح الکیموس هستند

غذاهایی که علاوه بر خون،اخلاط دیگررا بیش از نیاز بدن تولید کنند فاسد الکیموس نامیده می شوند

....

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن_1584137679_38944_8859_1493.zip3.29 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 14,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت