خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاورپوینت درس 23 قاره استرلیا و اقیانوسیه مطالعات اجتماعی هشتم
پاورپوینت درس 23 قاره استرلیا و اقیانوسیه مطالعات اجتماعی هشتم
قیمت : 13,000 تومان
پاورپوینت درس15 مبحث گردشگری چیست مطالعات اجتماعی هفتم
پاورپوینت درس15 مبحث گردشگری چیست مطالعات اجتماعی هفتم
قیمت : 13,000 تومان
پاورپوینت درس16 مبحث جاذبه های گردشگری ایران مطالعات اجتماعی هفتم
پاورپوینت درس16 مبحث جاذبه های گردشگری ایران مطالعات اجتماعی هفتم
قیمت : 13,000 تومان
پاورپوینت درس 4 مطالعات اجتماعی نهم آب فراوان، هوای پاک
پاورپوینت درس 4 مطالعات اجتماعی نهم آب فراوان، هوای پاک
قیمت : 13,000 تومان

پاور محوطه سازی و شهرسازی

پاور محوطه سازی و شهرسازی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت مدارس
نوع فایل : .pptx( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 33 صفحه
قسمتی از متن .pptx :



به نام خدا
موضوع: محوطه سازی پدیدآورنده: زينب پوريحيي
تعريف محوطه سازي
تسطیح و آماده نمودن محوطه ساختمان ها، سیستم های ارتباطی مانند: خیابان سازی، پیاده رو سازی، شبکه های جمع آوری آب و فاضلاب، آبرسانی، شبکه های توزیع برق، ... و بالاخره بعضی از ساختمان ها یا تأسیسات خاص مانند: استخر، منبع آب، گلخانه و ... را محوطه سازی گویند. کلیه عملیات ساختمانی یا خاکی که خارج از دیوارهای ساختمان و یا سطوحی که برای کار معینی زیرسازی می شود را محوطه سازی می گویند.
نقشه هاي توپوگرافي(رقوم دار)
نقشه‌ای است که برای نمایاندن ویژگی‌های فیزیکی سطح زمین به کار می‌رود. این نقشه‌ها در مقیاس‌های بزرگ و کوچک می‌باشند. این نقشه ها شامل یک سری منحنی است که به آن ها منحنی میزان می گویند و روی آن ها ارتفاعات نوشته شده که به آن ها رقوم نقطه گفته می شود. هر منحنی پیوسته دارای یک ارتفاع است که رقوم یا ارتفاع زمین در آن نقطه را مشخص می کند که در حقیقت این منحنی ها فصل مشترک صفحات موازی افق با عوارض طبیعی زمین می باشد.
پلان رقوم دار:
اگر در منطقه ی کارهای ساختمانی ، عوارض مسطحاتی زمین را مشخص کرده باشیم و بخواهیم وضع پستی و بلندی های زمین را نیز مشخص کنیم، نقطه ثابتی در زمین با ارتفاع دلخواه در نظر گرفته و ارتفاع سایر نقاط را نسبت به این نقطه حساب می کنیم، پلان به دست آمده را پلان رقوم دار یا پلان کته می گویند. در این پلان می توان مشخص کرد که چه مناطقی باید خاکریزی و خاکبرداری گردد. به عبارت دیگر مشخص کردن نیم رخ طولی یا نیم رخ عرضی.
شکل فوق، نمایش خط الرأس را در نقشه های توپوگرافی نشان می دهد، که معمولا آب های سطحی که بر روی یک منطقه نازل می شود از درون خط القعراها به راه می افتد و این می تواند فاکتورهایی برای تعیین محل ساختمان باشد که در آبرفت ها قرار نگیرد. از روی این نقشه ها می توان گودال، دامنه، گردنه و سایر محل ها در عوارض زمین طبیعی را تشخیص داد.
تعيين ارتفاع يك نقطه در نقشه هاي توپوگرافي:
چنانچه ارتفاع خط تراز پايين تر را با H@ و اختلاف خطوط تراز را با h∆ نمايش دهيم براي تعيين ارتفاع نقطه M مطابق شكل، يك قاطع عمود رسم مي كنيم تا خط تراز را در A و بالاتر در B قطع كند. چنان چه طول هاي AM و AB را روي نقشه اندازه بگيريم، ارتفاع نقطه M به دست مي آيد.
نقشه هاي توپوگرافي معمولا بيان كننده سه بعد هستند. اين سه بعد بايستي نقاط را به ما معرفي نمايد و يا به عبارتي نقاط يك نقشه را داراي هويت سه بعدي مي كند. اين سه بعد عبارتند از: طول، عرض، ارتفاع در يك نقشه توپوگرافي وقتي نقطه اي را مشخص مي نماييم، اين نقطه داراي X و Y و Z خواهد بود، كه Z يا ارتفاع آن با وجود منحني هاي تراز مشخص مي گردد.




محور Yها يا محور عرضها معمولا در جهت شمال انتخاب مي گردد مگر در موارد خاص و محور Xها عمود بر آن مي باشد.

نقشه هاي توپوگرافي را ابتدا بايستي شبكه بندي نمود و اگر نقشه اي داراي شبكه بود، جانمايي هاي لازم را روي آن انجام داد.فاصله هر خط شبكه به طور موازي بايد 10 سانتي متر باشد، حتي در صورت مغايرت با مقياس نقشه.
شايان ذكر است شمالي كه در نقشه هاي توپوگرافي تعيين مي گردد، شمال جغرافيايي و متكي بر مختصات كشوري است. علاوه بر آن در نقشه هاي معمولي از شمال مغناطيسي و شمال خورشيدي نيز استفاده مي گردد.
....

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاور محوطه سازی و شهرسازی_1583442809_38442_8859_1309.zip1.40 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 14,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت